Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g di carota, pelata e a pezzi (2-3 cm)
- 80 g di gambo di sedano a pezzi (2-3 cm)
- 80 g di cipolla in quarti
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di pomodori ciliegino a metà
- 800 g di acqua
- 1 cucchiaino colmo di sale
- 160 g di orzo perlato
- 240 g di polpa di zucca a pezzi (1-2 cm)
- 400 g di salsiccia cruda a tocchi (2-3 cm)
- 4 cucchiai di Parmigiano reggiano grattugiato (optioneel)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2502 kJ / 598 kcal
- Eiwitten
- 21.3 g
- Koolhydraten
- 34.9 g
- Vetten
- 42.4 g
- Vezels
- 5.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Minestra di farro e ceci
1h 10min
Zuppa di farro e fagioli
1 godz.
Minestrone d'orzo
1 godz.
Zuppa d'orzo e fagioli
50 min
Zuppa di lenticchie e zucca
45p
Zuppa di cereali e verdure
40p
Zuppa di orzo, funghi e piselli
1h 10min
Zuppa di lenticchie e orzo perlato
55 min
Zuppa di farro alla contadina
50 min
Zuppa di quinoa e fagioli borlotti
35 min
Minestra finocchi, orzo e farro
1 godz.
Minestra di cereali e verdure invernali
50 min