Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Sugo ai funghi
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 scalogno
- 2 rametti di timo fresco, le foglioline
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 800 g di funghi surgelati, decongelati e asciugati
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- 50 g di speck a listarelle
Anello di polenta
- 1500 g di acqua
- 1 cucchiaio di sale grosso
- 15 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 400 g di farina di mais bramata
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1821 kJ / 435 kcal
- Eiwitten
- 13.1 g
- Koolhydraten
- 55.2 g
- Vetten
- 18 g
- Vezels
- 5.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Ragù di funghi
1 Std. 10 Min
Porcini al funghetto
50 Min
Crumble al pane speziato, cocco e banana
1sa
Filetto di maiale in salsa al vino rosso e contorno di carote
45 Min
Lasagne ai funghi (senza glutine)
2 Std. 5 Min
Menù: Zuppa di verdure; Polpette e cavoletti di Bruxelles
1sa
Polpette di Altamura con sugo di peperoni
1sa
Zuppa di grano con verdure
45 Min
Polenta con funghi e salsiccia
1sa 30 dk
Sarde al sugo di pomodoro
40 dk
Polenta bianca morbida con sugo alle vongole
1h 55min
Fregola ai frutti di mare
40 dk