Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g di acqua
- 300 g di patate, pelate e a tocchetti
- polpo fresco, 4 tentacoli
- 30 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- 1 bustina di zafferano in polvere
- 120 g di latte
- 1 pizzico di sale
- fili di erba cipollina fresca
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1452 kJ / 347 kcal
- Eiwitten
- 31.6 g
- Koolhydraten
- 34.2 g
- Vetten
- 8.8 g
- Vezels
- 2.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Polpo con purea di ceci al rosmarino
1h
Calamari ripieni su crema di pane
1 godz. 10 min
Polpo in guazzetto (per 2 persone)
50 min
Spezzatino di ricciola agli agrumi
1h
Calamari su crema di piselli e pomodori
50 min
Insalata di polpo, patate e sedano al profumo di cedro
1h 25min
Tagliatelle di seppie sottovuoto con ragù di lenticchie
1 godz. 10 min
Tagliatelle di calamaro sottovuoto
35 min
Calamaro ripieno sottovuoto con salsa zafferano
1h
Capesante della Vigilia (TM6)
50 min
Risotto gamberoni e pompelmo rosa
40 min
Turbante di branzino in scorza d'arancia e pepe rosa con gamberi di Santa Margherita
1h