Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
- 650 g di patate a pasta farinosa a fettine
- 225 g di latte
- 1 cucchiaino di sale
- 30 g di pangrattato
- 20 g di burro + q.b.
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 cucchiaino di prezzemolo fresco tritato
- 1 uovo
- 100 g di scamorza a pezzi
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 857.5 kJ / 205 kcal
- Eiwitten
- 9.8 g
- Koolhydraten
- 19.1 g
- Vetten
- 10.4 g
- Verzadigd vet
- 5.5 g
- Vezels
- 1.5 g
- Natrium
- 442.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Crepês asparagi e salsiccia
1h 50 min.
Rotolo ai piselli
50min
Soufflé al Parmigiano Reggiano
1h
Flan di broccoli con crema al Parmigiano Reggiano
1h 15min
Tortino di zucchine con cuore filante di Gorgonzola
1h 20min
Polpette spinaci e mozzarella
45min
Soufflé alla salsiccia e zucca
1h 30min
Polpettone di patate e salsiccia con cuore filante
1h 20min
Tortini asparagi e Parmigiano Reggiano
1h 30min
Patate gratinate al formaggio
2h
Tortini di zucca con Taleggio cremoso
1h 30min
Girelle di sfoglia con crema di zucca e speck
2h 15 min.