Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
- 650 g di patate a pasta farinosa a fettine
- 225 g di latte
- 1 cucchiaino di sale
- 30 g di pangrattato
- 20 g di burro + q.b.
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 cucchiaino di prezzemolo fresco tritato
- 1 uovo
- 100 g di scamorza a pezzi
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 857.5 kJ / 205 kcal
- Eiwitten
- 9.8 g
- Koolhydraten
- 19.1 g
- Vetten
- 10.4 g
- Verzadigd vet
- 5.5 g
- Vezels
- 1.5 g
- Natrium
- 442.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Flan di zucchine e mozzarella
50min
Tortini di zucca con Taleggio cremoso
1h 30min
Mini sformati di ricotta con prosciutto cotto e verza
40min
Soufflé al Parmigiano Reggiano
1h
Rotolo ai piselli
50min
Sformato di fagiolini con salsa al pecorino (Bimby Friend)
3 Std.
Sformatini ai carciofi
1h
Vol-au-vent con mousse al Gorgonzola (per 2 persone)
45min
Sformatini patate e porri
55min
Flan di broccoli con crema al Parmigiano Reggiano
1 Std. 15 Min
Tortino di zucchine con cuore filante di Gorgonzola
1 Std. 20 Min
Sformato di zucchine e patate (TM6)
1h 30min