Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
- 650 g di patate a pasta farinosa a fettine
- 225 g di latte
- 1 cucchiaino di sale
- 30 g di pangrattato
- 20 g di burro + q.b.
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 cucchiaino di prezzemolo fresco tritato
- 1 uovo
- 100 g di scamorza a pezzi
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 857.5 kJ / 205 kcal
- Eiwitten
- 9.8 g
- Koolhydraten
- 19.1 g
- Vetten
- 10.4 g
- Verzadigd vet
- 5.5 g
- Vezels
- 1.5 g
- Natrium
- 442.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tortini di zucca con Taleggio cremoso
1h 30min
Tortino di zucchine con cuore filante di Gorgonzola
1 godz. 20 min
Flan di broccoli con crema al Parmigiano Reggiano
1 godz. 15 min
Mini crostatine salate con burrata e acciughe
45 min
Tortino di patate dal cuore morbido
1 godz. 20 min
Sformatini patate e porri
55 min
Mini sformati di ricotta con prosciutto cotto e verza
40min
Crepês asparagi e salsiccia
1h 50min
Medaglioni di broccoli e patate
1h 30min
Rotolo ai piselli
50 Min
Tagliolini con gamberoni e ricotta all'arancia
1h
Tortini asparagi e Parmigiano Reggiano
1h 30min