Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Cottura dei gamberi
- 500 g di acqua
- 1000 g di gamberi crudi, sbucciati e senza intestino
Salsa cocktail
- 250 g di olio di semi di girasole
- 15 g di aceto di mele
- 2 pizzichi di pepe nero macinato (optioneel)
- ½ cucchiaino di sale
- 1 uovo (60 g)
- 2 tuorli
- 5 g di salsa Worcestershire
- 50 g di ketchup
- 5 g di brandy
- foglie di lattuga, a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2246 kJ / 536.8 kcal
- Eiwitten
- 25.1 g
- Koolhydraten
- 7.3 g
- Vetten
- 45.2 g
- Verzadigd vet
- 5.2 g
- Vezels
- 0.3 g
- Natrium
- 525.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Uova alla scozzese (Scotch eggs)
1h
Pâté di vitello in gelatina
8h 30min
Bocconcini di sfoglia salsiccia e peperoni
2h
Gamberi in salsa cocktail
10min
Cocktail Rossini con mini cheesecake salate
3h 40min
Spritz analcolico basilico e pompelmo
30min
Sautè di cozze e vongole
40min
Paccheri con pomodorini, vongole e calamari
40min
Cocktail di gamberi (TM6)
1h 30min
Vol-au-vent con mousse al Gorgonzola (per 2 persone)
45min
Insalata di polpo e patate (Bimby Friend)
40min
Insalata di polpo e patate
2h