Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Cottura dei gamberi
- 500 g di acqua
- 1000 g di gamberi crudi, sbucciati e senza intestino
Salsa cocktail
- 250 g di olio di semi di girasole
- 15 g di aceto di mele
- 2 pizzichi di pepe nero macinato (optioneel)
- ½ cucchiaino di sale
- 1 uovo (60 g)
- 2 tuorli
- 5 g di salsa Worcestershire
- 50 g di ketchup
- 5 g di brandy
- foglie di lattuga, a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2246 kJ / 536.8 kcal
- Eiwitten
- 25.1 g
- Koolhydraten
- 7.3 g
- Vetten
- 45.2 g
- Verzadigd vet
- 5.2 g
- Vezels
- 0.3 g
- Natrium
- 525.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Insalata di polpo e patate
2u.
Gamberi in salsa cocktail
10min
Cocktail di gamberi (TM6)
1u. 30min
Linguine allo scoglio
40min
Lasagnette al nero con ragù di polpo
1h 20min
Pizzette fritte con mousse di baccalà
3u. 30min
Tortelloni prosciutto crudo e squacquerone
1u. 30min
Granita al Rum
10min
Calamari ripieni di cous cous e gamberoni sottovuoto
1u.
Millefoglie di patate e polpo (TM6)
40min
Gamberi in salsa cocktail
10min
Bucatini con le canocchie
35 min