Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g di fagioli cannellini secchi
- acqua q.b. per ammollare
- 1000 g di brodo vegetale
- Voeding
- per 1 Ricetta completa
- Calorieën
- 3883 kJ / 927 kcal
- Eiwitten
- 62 g
- Koolhydraten
- 97 g
- Vetten
- 25 g
- Verzadigd vet
- 10 g
- Vezels
- 57.5 g
- Natrium
- 1260 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Cottura dei fagioli
11h
Cottura del farro perlato
35 Min
Cottura del riso integrale a chicco lungo
55min
Cottura del farro integrale
8 godz. 40 min
Cottura delle lenticchie
1 Std.
Cottura dei ceci
11h
Cottura del riso a chicco lungo
35 Min
Ceci a Cottura Lenta
14h 40 min
Peperoni insaporiti (400 g)
25 Min
Peperoni insaporiti (200 g)
20 Min
Funghi insaporiti (300 g)
25 Min
Fagioli all’uccelletto a Cottura Lenta
6 Std. 20 Min