Polpettone con salsa ai funghi

Polpettone con salsa ai funghi

4.4 66 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 30min
4 porzioni

Ingrediënten

Polpettone
  • 20 g di pane raffermo
  • 1 rametto di menta fresca le foglioline lavate
  • 70 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
  • 80 g di verdure miste a pezzi
  • 250 g di carne trita di manzo, magra
  • 150 g di carne trita di maiale, magra
  • 2 uova
  • 5 g di sale
  • 2 pizzichi di pepe nero macinato
  • 700 g di acqua
Terminare la preparazione
  • 1 spicchio di aglio
  • 60 g olio extravergine di oliva
  • 120 g di funghi finferli freschi a pezzi
  • 200 g di latte intero
  • 20 g di farina tipo 00
  • 1 cucchiaino di sale
  • 2 pizzichi di pepe nero macinato
  • 2 rametti di timo fresco intero

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Natrium 1222.7 mg
Eiwitten 33.3 g
Calorieën 1989 kJ / 475.3 kcal
Vetten 33.1 g
Vezels 1.8 g
Verzadigd vet 11.2 g
Koolhydraten 11.7 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...