Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g di cipolla, a pezzi
- 25 g di radice fresca di zenzero, a pezzi
- 15 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di verdure miste (sedano, carota, pomodoro ecc..), a pezzi
- 4 - 5 foglie di basilico fresche
- 5 - 6 semi di cardamomo
- 100 g di gamberi crudi, solo le teste e i carapaci
- 900 g di acqua
- 2 chiodi di garofano
- 1 bacca di anice stellato
- ½ cucchiaino di sale
- Voeding
- per 1 Ricetta completa
- Calorieën
- 564 kJ / 135 kcal
- Eiwitten
- 0 g
- Koolhydraten
- 0 g
- Vetten
- 15 g
- Vezels
- 0 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Calamari ripieni
1 godz. 30 min
Tonno in agrodolce
1 godz.
Panino con polpo
6 godz. 30 min
Calamari ripieni su crema di pane
1óra 10p
Linguine al nero di seppia
45min
Marinatura per pesce alla griglia
15 Min
Baccalà su crema di cime di rapa piccanti e olio all'aglio (di Marisa Maffeo)
1óra 10p
Tartare di gamberi su maionese alla rapa rossa
1 godz.
Macco di fave messinesi con calamari
50min
Guazzetto di fasolari e fave
1 Std. 50 Min
Spaghetti al nero con ragù di seppie
50min
Bisque
2h