Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g di cipolla, a pezzi
- 25 g di radice fresca di zenzero, a pezzi
- 15 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di verdure miste (sedano, carota, pomodoro ecc..), a pezzi
- 4 - 5 foglie di basilico fresche
- 5 - 6 semi di cardamomo
- 100 g di gamberi crudi, solo le teste e i carapaci
- 900 g di acqua
- 2 chiodi di garofano
- 1 bacca di anice stellato
- ½ cucchiaino di sale
- Voeding
- per 1 Ricetta completa
- Calorieën
- 564 kJ / 135 kcal
- Eiwitten
- 0 g
- Koolhydraten
- 0 g
- Vetten
- 15 g
- Vezels
- 0 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Abbracci di polpo su crema di patate allo zafferano
45min
Risotto cuore di Sicilia ai gamberi
40min
Guazzetto di fasolari e fave
1h 50 min.
Tartare di gamberi su maionese alla rapa rossa
1h
Bisque
2h
Baccalà mantecato e rapa rossa di Antonia Klugmann
1h 30min
Linguine al nero di seppia
45min
Panino con polpo
6h 30min
Crostini di polenta bianca con baccalà mantecato
1h
Insalata di baccalà sottovuoto
1h
Scorze di mandorla alla rana pescatrice
35min
Risotto al nero di seppia
35min