Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g di cipolla, a pezzi
- 25 g di radice fresca di zenzero, a pezzi
- 15 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di verdure miste (sedano, carota, pomodoro ecc..), a pezzi
- 4 - 5 foglie di basilico fresche
- 5 - 6 semi di cardamomo
- 100 g di gamberi crudi, solo le teste e i carapaci
- 900 g di acqua
- 2 chiodi di garofano
- 1 bacca di anice stellato
- ½ cucchiaino di sale
- Voeding
- per 1 Ricetta completa
- Calorieën
- 564 kJ / 135 kcal
- Eiwitten
- 0 g
- Koolhydraten
- 0 g
- Vetten
- 15 g
- Vezels
- 0 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Minestra di fave con cicoria
50min
Scialatielli con pesto di cicorie su purea di fave
55min
Spigole all'acqua pazza
30min
Involtini di pesce spatola con crema di pomodorini e menta
1h
Crema di fave; pesce spada e contorno mediterraneo
45min
Macco di fave messinesi con calamari
50min
Guazzetto di fasolari e fave
1 Std. 50 Min
Triglie con marinata di capperi e olive
1h
Scorze di mandorla alla rana pescatrice
35min
Pappardelle con macco di fave fresche
55min
Alici marinate all'arancia e limone con peperoni
1 Std. 45 Min
Linguine al nero di seppia
45min