Spezzatino di vitello a Cottura Lenta

Spezzatino di vitello a Cottura Lenta

3.5 20 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 2u. 10min
6 porzioni

Ingrediënten

  • 1 spicchio di aglio
  • 1 rametto di timo fresco le foglioline
  • 2 foglie di alloro fresche
  • 1 gambo di sedano a pezzi
  • 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
  • 100 g di porro a rondelle (1,5 cm)
  • 150 g di carota a rondelle (1,5 cm)
  • 1 cucchiaino di sale
  • 1 cucchiaino di pepe bianco macinato
  • 900 g di acqua
  • 1000 g di bocconcini di carne di vitello senza nervi (2-3 cm)
  • 500 g di funghi champignon in 4 o 6 parti
  • 50 g di burro
  • 50 g farina
  • 100 g di panna fresca liquida
  • 2 tuorli d'uovo

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Eiwitten 34.8 g
Calorieën 1892 kJ / 454 kcal
Vetten 30.7 g
Koolhydraten 9.7 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...