Compatibele versies
Manzo alla Wellington con purè di patate e carote al vapore
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Manzo alla Wellington
- 10 g di funghi porcini secchi
- 150 g di acqua bollente
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- 700 g di filetto di manzo
- 300 g di funghi champignon, in quarti
- 2 scalogni, a metà
- 50 g di burro, a cubetti
- 3 - 4 rametti di timo fresco, solo foglie
- 120 g di vino Porto
- ½ - 1 cucchiaino di sale + q.b.
- 1 cucchiaino di pepe nero macinato + q.b.
- 360 g di pasta sfoglia (vedere consigli)
- 1 uovo, sbattuto
Carote, purè e salsa
- 500 g di acqua
- 600 g di carote, a fette (5 mm)
- 350 g di latte
- 1000 g di patate, pelate, a fette (5 mm)
- 1 cucchiaino di sale marino
- 50 g di vino Porto
- sale q.b.
- pepe nero macinato q.b.
- 25 g di burro, a cubetti
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 4547 kJ / 1086 kcal
- Eiwitten
- 51 g
- Koolhydraten
- 89 g
- Vetten
- 50 g
- Vezels
- 14.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cavolfiori e cavoletti di Bruxelles a vapore
Geen beoordelingen
Purè di patate (TM6)
1h
Carote e patate dolci al vapore
30 Min
Patate e zucca al vapore
25min
Filetti di pollo alla quinoa con ketchup
1 godz. 20 min
Filetti di maiale in salsa di scalogno con patate dolci (TM6)
1 godz. 40 min
Crumble di panettone con crema al mascarpone e miele
20min
Arrosto di vitello con asparagi confit
2h
Coppa di maiale al forno con mele e composta di cipolle
2h
Tortini pesca e fragola
1h
Torta salata con ragù
1h 30min
Focaccia a bastone
5 Std.