Focaccia di patate in padella

Focaccia di patate in padella

4.5 24 beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 1u.
8 fette

Ingrediënten

  • 500 g di patate pelate e a pezzi (2-3 cm)
  • 500 g di acqua
  • 50 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
  • 3 - 4 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
  • 2 - 3 pizzichi di pepe nero macinato fresco
  • 2 uova
  • ½ cucchiaino di sale
  • 30 g di fecola di patate
  • olio extravergine di oliva q.b.
  • 150 g di provola a fette
  • 80 g di prosciutto cotto a fette

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 fetta

Natrium 385.6 mg
Eiwitten 12.5 g
Calorieën 874 kJ / 209 kcal
Vetten 11.2 g
Vezels 1.2 g
Verzadigd vet 5.4 g
Koolhydraten 15.2 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...