Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g di patate, pelate e a pezzi (2-3 cm)
- 500 g di acqua
- 50 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (2-3 cm)
- 3 - 4 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 2 - 3 pizzichi di pepe nero macinato fresco
- 2 uova
- ½ cucchiaino di sale
- 30 g di fecola di patate
- olio extravergine di oliva q.b.
- 150 g di provola, a fette
- 80 g di prosciutto cotto, a fette
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 874 kJ / 209 kcal
- Eiwitten
- 12.5 g
- Koolhydraten
- 15.2 g
- Vetten
- 11.2 g
- Verzadigd vet
- 5.4 g
- Vezels
- 1.2 g
- Natrium
- 385.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Torta salata funghi e patate
1 Std. 30 Min
Rotolo di frittata
45 Min
Insalata di pasta con pesto di zucchine e pomodorini confit
1 Std. 30 Min
Cotolette di spinaci
1h
Polpettone spinaci e pancetta
1 Std. 30 Min
Quiche pomodorini, ricotta e spinaci
1 Std. 30 Min
Torta salata con melanzane e scamorza
1 Std. 30 Min
Patate schiacciate al forno
1h
Coppa di maiale al forno con mele e composta di cipolle
2 Std.
Torta salata di Pasqua con crema di Parmigiano Reggiano
1h
Focaccia a bastone
5 Std.
Polpettone di patate con speck e formaggio filante
1 Std. 30 Min