Tiella di Gaeta con scarola e olive

Tiella di Gaeta con scarola e olive

4.6 57 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 2u.
6 porzioni

Ingrediënten

Impasto
  • 5 g di zucchero
  • 1470 g di acqua
  • 10 g di lievito di birra fresco
  • 200 g di farina tipo 0
  • 20 g di olio extravergine di oliva
  • 10 g di sale
  • 200 g di semola di grano duro
  • 30 g di succo di limone
Ripieno
  • 2 scalogni a pezzi
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 1 pezzo di peperoncino rosso
  • 500 g di scarola lavata, asciugata e a listarelle (3 cm)
  • 1 - 2 pizzichi sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 20 olive nere denocciolate di Gaeta
Terminare la preparazione
  • 20 g di olio extravergine di oliva

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Natrium 803.9 mg
Eiwitten 10 g
Calorieën 1502.8 kJ / 359.2 kcal
Vetten 14.3 g
Vezels 2.7 g
Verzadigd vet 1.8 g
Koolhydraten 50.7 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...