Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 5 g di zucchero
- 1470 g di acqua
- 10 g di lievito di birra fresco
- 200 g di farina tipo 0
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 10 g di sale
- 200 g di semola di grano duro
- 30 g di succo di limone
Ripieno
- 2 scalogni a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 pezzo di peperoncino rosso
- 500 g di scarola lavata, asciugata e a listarelle (3 cm)
- 1 - 2 pizzichi sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 20 olive nere denocciolate di Gaeta
Terminare la preparazione
- 20 g di olio extravergine di oliva
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1502.8 kJ / 359.2 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 50.7 g
- Vetten
- 14.3 g
- Verzadigd vet
- 1.8 g
- Vezels
- 2.7 g
- Natrium
- 803.9 mg
Alternatieve recepten
Danubio salato
3h
Ziti spezzati con ragù genovese
3h
Casatiello sugna e pepe
2h 30min
Pastiera
15h
Pizza di scarola
3 Std. 30 Min
Parigina TM6
5 Std. 30 Min
Scarola imbottita alle acciughe
1 Std.
Pastiera salata
2hod.
Contorno di friarielli alla napoletana
40 Min
Pastiera fiori d'arancio
12h
Peperoni imbottiti alla napoletana
45 Min
Contorno di scarola con noci e pinoli
20 Min