Polpette al sugo in vasocottura

Polpette al sugo in vasocottura

4.8 114 beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 1u. 30min
4 vasetti

Ingrediënten

Polpette
  • 30 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
  • 1 spicchio di aglio
  • 3 rametti di prezzemolo fresco le foglioline lavate
  • 350 g di carne trita mista
  • 1 uovo
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • pangrattato q.b.
Salsa al pomodoro
  • 1 spicchio di aglio
  • 50 g olio extravergine di oliva
  • 320 g di passata di pomodoro
  • 1 pizzico di sale
Terminare la preparazione
  • 500 g di acqua

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 vasetto

Eiwitten 24.7 g
Calorieën 1301 kJ / 311 kcal
Vetten 20.7 g
Vezels 0.7 g
Koolhydraten 6.4 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...