Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Polpette
- 30 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 1 spicchio di aglio
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 350 g di carne trita mista
- 1 uovo
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- pangrattato q.b.
Salsa al pomodoro
- 1 spicchio di aglio
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 320 g di passata di pomodoro
- 1 pizzico di sale
Terminare la preparazione
- 500 g di acqua
- Voeding
- per 1 vasetto
- Calorieën
- 1301 kJ / 311 kcal
- Eiwitten
- 24.7 g
- Koolhydraten
- 6.4 g
- Vetten
- 20.7 g
- Vezels
- 0.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Filetto di maiale con cime di rapa sottovuoto
2 godz. 30 min
Petto di tacchino agli agrumi sottovuoto
3 Std. 30 Min
Bocconcini di pollo all'arancia in vasocottura
1 godz. 10 min
Petto di pollo al limone con asparagi sottovuoto
2 godz. 30 min
Tasca di vitello ripiena a Cottura Lenta
2 godz. 30 min
Spezzatino di vitello a Cottura Lenta
2ωρ. 10 λεπτ.
Mele sottovuoto alla cannella
1 Std. 50 Min
Involtini di roast beef con mozzarella e pomodoro
2 godz. 30 min
Carote sottovuoto timo e feta
1ωρ.
Petto di pollo Sottovuoto con salsa satay
2h
Polpette di carne, funghi e carciofi
55min
Tacchino alle erbe aromatiche con crema di peperoni sottovuoto
7h