Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Polpette
- 30 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 1 spicchio di aglio
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 350 g di carne trita mista
- 1 uovo
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- pangrattato q.b.
Salsa al pomodoro
- 1 spicchio di aglio
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 320 g di passata di pomodoro
- 1 pizzico di sale
Terminare la preparazione
- 500 g di acqua
- Voeding
- per 1 vasetto
- Calorieën
- 1301 kJ / 311 kcal
- Eiwitten
- 24.7 g
- Koolhydraten
- 6.4 g
- Vetten
- 20.7 g
- Vezels
- 0.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Vellutata di verdure e pesce al vapore
40min
Involtini di tacchino con sugo all’arrabbiata
1h
Bocconcini di pollo all'arancia in vasocottura
1h 10min
Cordon bleu
30min
Medaglioni di nasello sottovuoto con barbabietole marinate e rucola
1h 40min
Spritz analcolico zenzero e fragole (TM6)
15min
Bistecca Sottovuoto
1h 10min
Pollo alla birra a Cottura Lenta con purè di zucca e patate
4sa 10 dk
Polpettone di manzo ripieno sottovuoto
5h
Hamburger di vitello, panino "bun" e salsa ketchup
5h 30min
Stracotto di manzo ai carciofi
3 Std. 25 Min
Merluzzo in oliocottura
1h