Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g di baccalà ammollato e dissalato
- 60 g di carota, pelata e a pezzi
- 120 g di gambi di sedano a pezzi
- 120 g di cipolla a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di pomodori pelati
- 100 g di acqua
- 25 g di olive nere denocciolate
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 953.5 kJ / 227.8 kcal
- Eiwitten
- 33.8 g
- Koolhydraten
- 8.7 g
- Vetten
- 10 g
- Verzadigd vet
- 0 g
- Vezels
- 1.4 g
- Natrium
- 36.3 mg
Alternatieve recepten
Calamari alla napoletana
40 min
Baccalà, patate e funghi
45 min
Baccalà alla Veracruz
1h
Zuppa di baccalà
1h
Baccalà alla cappuccina
55 Min
Stoccafisso con i porri
50 min
Zuppa di baccalà alle cipolle
35 min
Baccalà con cavolo verza e ceci
50 min
Baccalà gratinato
1h
Baccalà alla portoghese
1 Std. 10 Min
Baccalà in umido (Ghiotta di Natale)
1 Std. 10 Min
Baccalà alla ligure
1h