Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g di baccalà ammollato e dissalato
- 60 g di carota, pelata e a pezzi
- 120 g di gambi di sedano a pezzi
- 120 g di cipolla a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di pomodori pelati
- 100 g di acqua
- 25 g di olive nere denocciolate
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 953.5 kJ / 227.8 kcal
- Eiwitten
- 33.8 g
- Koolhydraten
- 8.7 g
- Vetten
- 10 g
- Verzadigd vet
- 0 g
- Vezels
- 1.4 g
- Natrium
- 36.3 mg
Alternatieve recepten
Baccalà alla ligure
1h
Zuppa di baccalà alle cipolle
35min
Baccalà ricco della Vigilia (TM6)
1h
Baccalà con peperoni cruschi
50 min
Baccalà gratinato
50 min
Calamari alla marchigiana
35min
Zuppa di seppie e ceci a Cottura Lenta
6 Std.
Baccalà con cavolo verza e ceci
50 min
Stoccafisso con i porri
50 min
Baccalà alla portoghese
1 Std. 10 Min
Baccalà in umido (Ghiotta di Natale)
1 Std. 10 Min
Seppie in zimino
40min