Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g di acqua
- 200 g di patate a pezzi
- 20 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
- 1 cucchiaino di semi di finocchio
- olio extravergine di oliva q.b.
- 300 g di carne trita di maiale
- 90 g di salsiccia a pezzi
- 2 uova
- 5 g di sale
- 70 g di scamorza affumicata a bastoncini
- pangrattato q.b.
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 916 kJ / 219 kcal
- Eiwitten
- 17.6 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 11.1 g
- Verzadigd vet
- 5.6 g
- Vezels
- 0.8 g
- Natrium
- 946.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Polpettone croccante
1 Std.
Polpettone classico (TM6)
1 Std. 15 Min
Polpettone di patate con speck e formaggio filante
1 Std. 30 Min
Rollè di tacchino ripieno con contorno di patate
1 Std. 30 Min
Involtini di pollo, orzo e spinaci
40 Min
Girelle di pizza salame e pesto
2 Std. 45 Min
Polpettone mortadella e pistacchio
50 Min
Polpettone con zucchine, speck e mozzarella
1 Std.
Involtini di pancetta, pollo e scamorza
40 Min
Involtini al pomodoro con purè di patate e contorno di broccoli
1 Std.
Polpettone di pollo porchettato in crosta di patate
1 Std. 10 Min
Polpettone di pollo e zucca farcito
1 Std. 30 Min