Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g di acqua
- 30 g di succo di limone, spremuto fresco e filtrato
- 1 cucchiaino di sale
- 1000 g di calamari freschi, senza pelle, puliti e ad anelli
- 4 spicchi di aglio
- 10 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 4 rametti di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate
- 1 cucchiaino di origano secco
- 3 gambi di sedano a pezzi
- 150 g di cipolla in quarti
- 30 g di aceto di vino bianco
- 70 g di olio extravergine di oliva
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1500 kJ / 359 kcal
- Eiwitten
- 35.96 g
- Koolhydraten
- 7.13 g
- Vetten
- 20.39 g
- Vezels
- 1.23 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Calamari ripieni di zucchine e capperi
1 Std.
Anelli di totano in umido
30min
Calamari alla napoletana
40min
Orata al sale
40min
Insalata di calamari al limone
35min
Calamari ripieni
1 Std. 30 Min
Insalatina di calamari e pepe rosso
1 Std.
Totani con cipolla di Tropea, sommacco e timo
40min
Insalata di calamari e pesche
40min
Seppie e calamari in guazzetto di capperi e olive
40min
Calamari cipolle e patate
50min
Moscardini al limone
30min