Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g di prosciutto cotto a pezzi
- 30 g di Parmigiano reggiano
- 100 g di mozzarella, scolata e a pezzi
- 30 g di pangrattato
- 1 uovo
- 30 g di scalogno
- 2 rametti di timo fresco, le foglioline
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 800 g di funghi misti
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1647.8 kJ / 394.3 kcal
- Eiwitten
- 25.8 g
- Koolhydraten
- 16.4 g
- Vetten
- 28.5 g
- Verzadigd vet
- 9 g
- Vezels
- 10.8 g
- Natrium
- 1400.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Medaglioni alla pizzaiola
40min
Polpettone con zucchine, speck e mozzarella
1h
Polpette con patate al forno piccanti
1h
Svizzere di pollo
35 Min
Cordon bleu
30min
Cotolette di spinaci
40min
Burger di spinaci
40min
Piccoli polpettoni in crosta
1h 10min
Polpettone croccante
1h
Svizzere classiche
35 Min
Nuggets di pollo
25 min
Burger di zucchine
1h