Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Polpette
- 70 g di carota, pelata e a pezzi
- 1 spicchio di aglio
- 1 rametto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 15 g di pane
- 1 tuorlo
- 15 g di latte
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 1 pizzico di cannella in polvere
- 1 pizzico di pepe nero in polvere
- 180 g di carne trita mista
- 10 g di pinoli (optioneel)
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva + q.b.
- 1 - 2 cucchiai di farina tipo 00
Salsa spagnola
- 80 g di cipolla a pezzi
- 1 spicchio di aglio
- 15 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di concentrato di pomodoro (optioneel)
- 30 g di vino bianco
- 100 g di acqua
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 1 pizzico di pepe nero in polvere
-
1
dado per brodo di carne (dose per 0,5 l)
of 1 cucchiaino di dado per brodo di carne fatto in casa - 1 pizzico di chiodi di garofano in polvere
- 1 cucchiaio di prezzemolo fresco tritato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1931 kJ / 462 kcal
- Eiwitten
- 15.9 g
- Koolhydraten
- 14.1 g
- Vetten
- 37.9 g
- Vezels
- 2.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pollo con salsa al curry
50min
Medaglioni di carne con patate
45min
Bocconcini di maiale alle cipolle
50min
Manzo con olive e peperoni
35min
Pollo alla giamaicana (Jamaican jerk chicken)
2hod. 10min
Maiale in agrodolce
45min
Kiymali Borek (Sfoglia ripiena di carne)
1h
Pollo agrodolce con riso
40min
Spezzatino di agnello con cipolle
55min
Polpettone in salsa di cipolle
1h
Polpette con patate al forno piccanti
1h
Gulash tirolese
1 Std. 30 Min