Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- ½ spicchio di aglio
- 1 peperoncino rosso piccante (optioneel)
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 50 g di vino bianco
- 800 g di seppioline fresche, pulite
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 891 kJ / 213 kcal
- Eiwitten
- 28.1 g
- Koolhydraten
- 1.4 g
- Vetten
- 10.5 g
- Vezels
- 0.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Anelli di totano in umido
30 min
Seppie con i piselli
40 min
Seppie ripiene con pomodori secchi profumati.
40 min
Polpo con patate a Cottura Lenta
1j 30 menit
Insalata di calamari al limone
35 Min
Insalata di polpo e zucchine
1j
Polpo con patate alla salentina
1h 10 min
Calamari alla marchigiana
35 Min
Seppie e calamari in guazzetto di capperi e olive
40 min
Insalata di seppioline con frutta secca
30 min
Insalata fredda di polpo e patate
50 menit
Insalata di calamari
55 Min