Pasta al pesto di rucola e pomodori secchi (senza glutine)

Pasta al pesto di rucola e pomodori secchi (senza glutine)

4.6 132 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 25min
4 porzioni

Ingrediënten

Pesto di rucola e pomodori secchi
  • 60 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
  • 50 g di rucola
  • 20 g di mandorle pelate
  • 1 spicchio di aglio
  • 60 g di pomodori secchi
  • 70 g olio extravergine di oliva
  • ½ cucchiaino di sale
Terminare la preparazione
  • 320 g di pasta tipo penne rigate senza glutine

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Eiwitten 13.7 g
Calorieën 2372 kJ / 567 kcal
Vetten 25.9 g
Vezels 3.5 g
Koolhydraten 69.7 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...