Compatibele versies
Pasta al pesto di rucola e pomodori secchi (senza glutine)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pesto di rucola e pomodori secchi
- 60 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
- 50 g di rucola
- 20 g di mandorle pelate
- 1 spicchio di aglio
- 60 g di pomodori secchi
- 70 g di olio extravergine di oliva
- ½ cucchiaino di sale
Terminare la preparazione
- 320 g di pasta tipo penne rigate senza glutine
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2372 kJ / 567 kcal
- Eiwitten
- 13.7 g
- Koolhydraten
- 69.7 g
- Vetten
- 25.9 g
- Vezels
- 3.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Fusilli con pesto di rucola e bresaola
30min
Mezze maniche con pomodorini e pesto di rucola
20min
Pesto di zucchine, pistacchi e basilico
10min
Maccheroni a fezze con pesto di melanzane
50min
Pesto di rucola
10min
Linguine al pesto di nocciole ed erbette
20min
Pesto radicchio e noci
10min
Tortiglioni in salsa eoliana
40min
Pesto di broccoli, acciughe e nocciole
50min
Penne alle erbe aromatiche e pomodori secchi
35min
Pesto di pomodori secchi
10min
Nidi di spaghetti con crema di melanzane
30min