Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 650 g di funghi porcini freschi, lavati ed a pezzi
- 1 pizzico di origano secco
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 628 kJ / 150 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 0 g
- Vetten
- 14 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Carciofi trifolati
30 min
Carciofi alla maremmana
40 min
Carciofi all'aceto light
45 min
Broccoli alla siciliana con olive
40 min
Fagiolini con pomodoro e prezzemolo
55 min
Vitello piccante con peperoni e prezzemolo
35 min
Melanzane trifolate
40 min
Salsiccia di maiale con piselli e funghi
35 min
Fagiolini piccanti con arachidi
30 min
Agnello in umido
1 godz. 20 min
Sauté di champignon, zucchine e prosciutto
25 min
Contorno di funghi cremosi
35 min