Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 spicchio di aglio
- 10 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 30 g di Parmigiano reggiano grattugiato
- 60 g di pane raffermo
- 6 uova
- 50 g di latte intero
- sale q.b.
- 500 g di acqua
- 170 g di mozzarella a dadini
- 150 g di pomodorini a metà
- origano secco q.b.
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1314 kJ / 314 kcal
- Eiwitten
- 23.8 g
- Koolhydraten
- 12.3 g
- Vetten
- 18.8 g
- Vezels
- 1.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Uova ripiene di prosciutto
15 min
Zucchine ripiene
1h 10 min
Frittata primavera al vapore
50 min
Rotolini di tacchino
1h
Frittata allo speck
35min
Peperoni ripieni
1 godz. 5 min
Polpette di pollo con pancetta croccante
45 min
Frittata con verdure
35min
Melanzane alla pizzaiola
1h 10 min
Frittata autunnale
1sa 15 dk
Frittata alle zucchine
40 min
Frittata zucchine, carote e cicoria
50 min