Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 spicchio di aglio
- 10 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 30 g di Parmigiano reggiano grattugiato
- 60 g di pane raffermo
- 6 uova
- 50 g di latte intero
- sale q.b.
- 500 g di acqua
- 170 g di mozzarella a dadini
- 150 g di pomodorini a metà
- origano secco q.b.
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1314 kJ / 314 kcal
- Eiwitten
- 23.8 g
- Koolhydraten
- 12.3 g
- Vetten
- 18.8 g
- Vezels
- 1.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Frittata autunnale
1óra 15p
Frittata broccoli e prosciutto
35p
Frittata allo speck
35p
Patate gratinate con pepe rosa e Parmigiano reggiano
1h
Medaglioni alla pizzaiola
40 min
Cestini di patate e uova tartufati
1h
Frittata zucchine, carote e cicoria
50min
Melanzane alla pizzaiola
1j 10 menit
Torta salata al tonno e ciliegini
1 godz. 30 min
Pollo, formaggio e prosciutto
30 min.
Finocchi ripieni
1h
Torta salata finocchi, pancetta e formaggella
1 godz. 30 min