Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 spicchio di aglio
- 10 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 30 g di Parmigiano reggiano grattugiato
- 60 g di pane raffermo
- 6 uova
- 50 g di latte intero
- sale q.b.
- 500 g di acqua
- 170 g di mozzarella a dadini
- 150 g di pomodorini a metà
- origano secco q.b.
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1314 kJ / 314 kcal
- Eiwitten
- 23.8 g
- Koolhydraten
- 12.3 g
- Vetten
- 18.8 g
- Vezels
- 1.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Frittata allo speck
35min
Frittata zucchine, carote e cicoria
50min
Frittata solo albumi
35min
Brutti ma buoni di patate
55min
Peperoni ripieni
1h 5min
Frico con speck
50min
Gratin di patate
50min
Scaloppine con zucchine alla mediterranea
30min
Frittata autunnale
1h 15min
Uova al funghetto
40min
Patate gratinate al Gorgonzola
40min
Frittata primavera al vapore
50min