Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 spicchio di aglio
- 10 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 30 g di Parmigiano reggiano grattugiato
- 60 g di pane raffermo
- 6 uova
- 50 g di latte intero
- sale q.b.
- 500 g di acqua
- 170 g di mozzarella a dadini
- 150 g di pomodorini a metà
- origano secco q.b.
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1314 kJ / 314 kcal
- Eiwitten
- 23.8 g
- Koolhydraten
- 12.3 g
- Vetten
- 18.8 g
- Vezels
- 1.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Insalata di pasta integrale con prosciutto crudo, melone e fagiolini
55min
Gratin di patate
50 Min
Involtini di zucchine ai fiocchi di latte
40min
Omelette greca
35min
Frittata allo speck
35min
Uova fiamminghe al vapore
45 Min
Sformatini di verdure
50 Min
Sformatini di Parmigiano su letto di verdure stufate a vapore con aceto balsamico
50 Min
Frittata primavera al vapore
50 Min
Frittata autunnale
1 Std. 15 Min
Frittata alle zucchine
40min
Frittata con verdure
35min