Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 1000 g di acqua
- 1 dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l)
- 200 g di riso per risotto tipo Carnaroli
- 200 g di patate, pelate ed a pezzi (1-2 cm)
- 4 cucchiai di olio extravergine di oliva
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1419.3 kJ / 339.2 kcal
- Eiwitten
- 4.4 g
- Koolhydraten
- 48.7 g
- Vetten
- 13.8 g
- Verzadigd vet
- 2.2 g
- Vezels
- 1.2 g
- Natrium
- 16.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Risi e bisi
40 Min
Minestra di riso, patate e prezzemolo
35 Min
Risotto alla valdostana
35 Min
Pancotto
30 Min
Risotto con salsiccia e piselli
40 Min
Minestra di riso, patate e prezzemolo
35 Min
Risotto alla parmigiana
30 Min
Risotto alla milanese
30 Min
Risotto al Parmigiano Reggiano
35 Min
Risotto alla monzese
35 Min
Risotto alla campagnola
30 Min
Risotto patate e rosmarino
40 Min