Riso e prezzemolo (Ris e erborin)
TM31 TM5 TM6

Riso e prezzemolo (Ris e erborin)

4.3 (75 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
  • 1000 g di acqua
  • 1 dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l)
  • 200 g di riso per risotto tipo Carnaroli
  • 200 g di patate, pelate ed a pezzi (1-2 cm)
  • 4 cucchiai di olio extravergine di oliva

Voeding
per 1 porzione
Calorieën
1419.3 kJ / 339.2 kcal
Eiwitten
4.4 g
Koolhydraten
48.7 g
Vetten
13.8 g
Verzadigd vet
2.2 g
Vezels
1.2 g
Natrium
16.3 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten