Riso e prezzemolo (Ris e erborin)

Riso e prezzemolo (Ris e erborin)

4.3 94 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 45min
4 porzioni

Ingrediënten

  • 3 rametti di prezzemolo fresco le foglioline lavate
  • 1000 g di acqua
  • 1 dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l)
  • 200 g di riso per risotto tipo Carnaroli
  • 200 g di patate pelate ed a pezzi (1-2 cm)
  • 4 cucchiai olio extravergine di oliva

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Natrium 16.3 mg
Eiwitten 4.4 g
Calorieën 1419.3 kJ / 339.2 kcal
Vetten 13.8 g
Vezels 1.2 g
Verzadigd vet 2.2 g
Koolhydraten 48.7 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...