Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g di gambi di sedano
- 50 g di cipolla a pezzi
- 30 g di carote, pelate e a pezzi (2 cm)
-
2
foglie di salvia fresca, lavate ed asciugate
of 1 cucchiaino di foglie di salvia secca - 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 250 g di cimette di cavolfiore
- 250 g di cimette di broccolo romanesco
- 250 g di polpa di zucca a dadaini (1 cm)
- 1000 g di acqua
-
1
dado per brodo vegetale
of 2 cucchiaini di sale - 100 g di pasta per minestre, tipo risoni
- 1 pizzico di sale
- 20 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- 1 cucchiaio di prezzemolo fresco tritato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 639 kJ / 153 kcal
- Eiwitten
- 5.6 g
- Koolhydraten
- 17.7 g
- Vetten
- 6.6 g
- Vezels
- 4.5 g
Alternatieve recepten
Zuppa di verza con bastoncini di pollo
40min
Zuppa di ceci e cicoria
1h
Minestra di farro, cavolo nero e salsiccia
1 Std. 5 Min
Stufato di zucca, ceci e cavolo nero
45min
Minestra al cavolo nero, lenticchie e piselli spezzati
1h
Zuppa di bietole
35min
Zuppa di cavolo cappuccio
50min
Minestra di verze e patate
1h
Zuppa di lenticchie e spinaci
1h 10min
Zuppa di lenticchie
50min
Minestra lenticchie e spinaci
50min
Zuppa al profumo di curcuma
1h