Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 75 - 100 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 180 g di patate, pelate e a tocchetti
- 60 g di cipolle a listarelle
- 200 g di bietole, le foglie
- 3 uova
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 600 g di acqua
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1018.8 kJ / 243.5 kcal
- Eiwitten
- 13.9 g
- Koolhydraten
- 9.5 g
- Vetten
- 16.9 g
- Verzadigd vet
- 6.3 g
- Vezels
- 1.3 g
- Natrium
- 389.3 mg
Alternatieve recepten
Fagottini di cavolfiore con insalata di cavolo rosso
45 Min
Torta salata porri e bietole
1h 30min
Frittata broccoli e prosciutto
35min
Tortino di fagiolini e patate
1h 30min
Frittata di asparagi selvatici
55min
Finocchi alla valdostana
40 Min
Torta salata di bietole
1 Std.
Frittata di spinaci al forno
45 Min
Frittata primavera al vapore
50min
Frittata alle zucchine
40 Min
Sformato di finocchi
1 Std.
Frittata zucchine, carote e cicoria
50min