Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 75 - 100 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 180 g di patate, pelate e a tocchetti
- 60 g di cipolle a listarelle
- 200 g di bietole, le foglie
- 3 uova
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 600 g di acqua
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1018.8 kJ / 243.5 kcal
- Eiwitten
- 13.9 g
- Koolhydraten
- 9.5 g
- Vetten
- 16.9 g
- Verzadigd vet
- 6.3 g
- Vezels
- 1.3 g
- Natrium
- 389.3 mg
Alternatieve recepten
Finocchi alla valdostana
40 min
Frittata zucchine, carote e cicoria
50 min
Frittata di spinaci al forno
45 min
Bietole con emulsione di pomodorini
50 min
Frittata alle zucchine
40 min
Fagottini di cavolfiore con insalata di cavolo rosso
45 min
Zuppa di cavoletti di Bruxelles, Frittata di carciofi e Mini castagnaccio con salsa al cioccolato (Bimby Friend)
1h 15min
Torta salata porri e bietole
1 godz. 30 min
Finocchi ripieni
1h
Frittata broccoli e prosciutto
35 min
Frittata primavera al vapore
50 min
Torta salata di bietole
1h