Frittata di bietole, patate e cipolla

Frittata di bietole, patate e cipolla

4.4 170 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 55min
4 porzioni

Ingrediënten

  • 75 - 100 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 180 g di patate pelate e a tocchetti
  • 60 g di cipolle a listarelle
  • 200 g di bietole, le foglie
  • 3 uova
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 600 g di acqua

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Natrium 389.3 mg
Eiwitten 13.9 g
Calorieën 1018.8 kJ / 243.5 kcal
Vetten 16.9 g
Vezels 1.3 g
Verzadigd vet 6.3 g
Koolhydraten 9.5 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...