Frittata di bietole, patate e cipolla
TM6 TM5 TM31

Frittata di bietole, patate e cipolla

4.4 (153 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 75 - 100 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 180 g di patate, pelate e a tocchetti
  • 60 g di cipolle a listarelle
  • 200 g di bietole, le foglie
  • 3 uova
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 600 g di acqua

Voeding
per 1 porzione
Calorieën
1018.8 kJ / 243.5 kcal
Eiwitten
13.9 g
Koolhydraten
9.5 g
Vetten
16.9 g
Verzadigd vet
6.3 g
Vezels
1.3 g
Natrium
389.3 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten