Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 700 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 80 g di farro (cottura 10 min.)
- 60 g di fagiolini surgelati
- 1 uovo
- 50 g di pomodori ciliegino a metà
- 20 g di olive taggiasche denocciolate
- 70 g di tonno in scatola, sgocciolato
- 20 g capperi sott'aceto, sgocciolati
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3565 kJ / 852 kcal
- Eiwitten
- 39.8 g
- Koolhydraten
- 57.6 g
- Vetten
- 49.5 g
- Verzadigd vet
- 268.1 g
- Vezels
- 8.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Farro pomodorini e gamberi con pesto di prezzemolo (Modalità Cuoci riso)
30 min
Insalata di orzo
40 min
Insalata di farro e vongole in vasetto
1 godz.
Insalata di farro, fagioli, sedano e carote
35min
Farro al pesto e fagiolini
30 min
Insalata di farro e pollo
45 min
Farro tonno e pomodorini secchi (Modalità Cuoci riso)
30 min
Insalata di orzo con pesto e gamberetti
30 min
Insalata di orzo con fagiolini, asparagi e uova
40 min
Insalata di farro con ravanelli e rucola
40 min
Insalata di farro e pollo
1 godz. 30 min
Insalata di farro perlato alla greca
30 min