Lasagne ai funghi

Lasagne ai funghi

4.8 132 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 2u.
8 porzioni

Ingrediënten

Preparazione
  • 200 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (2 cm)
Funghi
  • 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
  • 1 spicchio di aglio
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 800 g di funghi champignon a fette
  • 60 g di funghi porcini secchi ammollati in acqua tiepida per 20 minuti e strizzati
  • 1 cucchiaino di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
Besciamella
  • 1800 g di latte intero
  • 150 g di burro a pezzi
  • 180 g di farina tipo 00
  • 1 ½ cucchiaino di sale
  • 3 pizzichi di pepe nero macinato
  • 3 pizzichi di noce moscata grattugiata (optioneel)
  • 500 g di pasta secca tipo lasagne circa 20 fogli (10 cm x 20 cm)

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Natrium 17.3 mg
Eiwitten 20 g
Calorieën 1888 kJ / 451.8 kcal
Vetten 24 g
Vezels 3.2 g
Verzadigd vet 12.7 g
Koolhydraten 45.2 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...