Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Preparazione
- 200 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2 cm)
Funghi
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 800 g di funghi champignon a fette
- 60 g di funghi porcini secchi, ammollati in acqua tiepida per 20 minuti e strizzati
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
Besciamella
- 1800 g di latte intero
- 150 g di burro a pezzi
- 180 g di farina tipo 00
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 3 pizzichi di pepe nero macinato
- 3 pizzichi di noce moscata grattugiata (optioneel)
- 500 g di pasta secca tipo lasagne circa 20 fogli (10 cm x 20 cm)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1888 kJ / 451.8 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 45.2 g
- Vetten
- 24 g
- Verzadigd vet
- 12.7 g
- Vezels
- 3.2 g
- Natrium
- 17.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Lasagne funghi e salsiccia
1h 40min
Salsa ai funghi e vino bianco
30min
Lasagne radicchio, provola e caciotta
1h 10min
Torta di crêpes tiramisù
6h 30min
Lasagne ai funghi (Bimby Friend)
1h 30min
Millefoglie di patate e funghi porcini
1h 20 min
Lasagne asparagi e funghi
2h
Risotto funghi e spinaci
55min
Involtini di melanzane al prosciutto
1h
Lasagne ai funghi (senza glutine)
2h 5min
Lasagne del boscaiolo
2h 15min
Pasta al forno vegetariana filante
1h