Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Preparazione
- 200 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2 cm)
Funghi
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 800 g di funghi champignon a fette
- 60 g di funghi porcini secchi, ammollati in acqua tiepida per 20 minuti e strizzati
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
Besciamella
- 1800 g di latte intero
- 150 g di burro a pezzi
- 180 g di farina tipo 00
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 3 pizzichi di pepe nero macinato
- 3 pizzichi di noce moscata grattugiata (optioneel)
- 500 g di pasta secca tipo lasagne circa 20 fogli (10 cm x 20 cm)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1888 kJ / 451.8 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 45.2 g
- Vetten
- 24 g
- Verzadigd vet
- 12.7 g
- Vezels
- 3.2 g
- Natrium
- 17.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Parmigiana di cavolfiori
1 Std.
Involtini di melanzane al prosciutto
1 Std.
Pasta al forno vegetariana filante
1 Std.
Lasagne con zucchine e salmone al profumo di limone
2h
Frittelle ai funghi
1 Std. 10 Min
Sformato di pasta al tonno
30min
Millefoglie di patate e funghi porcini
1 Std. 20 Min
Parmigiana di patate
2h
Fettuccine cime di rapa, stracciatella e pepe rosa
1h 40min
Lasagnetta con zucca e funghi
1 Std. 15 Min
Lasagne con patate, porcini e taleggio
1 Std.
Quiche ai funghi e Fontina
1 Std. 30 Min