Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g di fiori di zucca
- 30 g di basilico fresco, le foglie lavate
- 50 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 30 g di pinoli sgusciati
- 1 spicchio di aglio
- 50 g di olio extravergine di oliva
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 895 kJ / 214 kcal
- Eiwitten
- 7.5 g
- Koolhydraten
- 0.9 g
- Vetten
- 20 g
- Vezels
- 0.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Confettura di fichi
1 godz.
Pesto di rucola
10 Min
Confettura di more
45 min
Pesto giallo noci e fiori di zucca
10 Min
Confettura di fichi e mandorle
1h 35 min
Marmellata di limoni
1 Std. 20 Min
Confettura di fichi e cacao
1h 10min
Pasta al pesto di rucola e pomodori secchi (senza glutine)
25 min
Pesto di rucola e avocado
15 Min
Pesto di zucchine, pistacchi e basilico
10 Min
Pesto light basilico e noci
10 Min
Confettura di uva
50 min