Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 cucchiaio di sale grosso
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati
- 1 foglia di salvia fresca, lavata
- 1 spicchio di aglio, senza anima
- 600 g di lonza di maiale, in un unico pezzo
- 500 g di cipolle dorate a fette
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaio di zucchero di canna
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 200 g di vino bianco secco
- 50 g di aceto di mele o di vino bianco
- 250 g di acqua
- 30 g di burro
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2067 kJ / 494 kcal
- Eiwitten
- 32.6 g
- Koolhydraten
- 12.6 g
- Vetten
- 31.2 g
- Vezels
- 1.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bocconcini di pollo in salsa di peperoni
1h
Filetto di maiale in salsa e contorno di carote (TM6)
45 min
Lonza alla salvia
1h 10min
Spezzatino di manzo con patate
1h 10min
Involtini di carne al Varoma
40 min
Lonza, salsicce e cipolle
50min
Lonza alla senape
1h 5min
Filetto ai funghi
1h
Filetto di maiale in salsa al vino rosso e contorno di carote
45 min
Involtini di pollo in salsa di birra
45 min
Bocconcini di maiale alle cipolle
50min
Filetto di maiale con crema di funghi
35min