Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 190 g di polpa di zucca a pezzi (2-3 cm)
- 200 g di acqua
- 25 g di lievito di birra fresco
- ½ cucchiaino di zucchero
- 425 g di farina manitoba
- 10 g di sale
-
2
rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
of 2 rametti di salvia fresca le foglioline -
150
g di Feta (formaggio greco), sbriciolata
of 150 g di scamorza, a pezzi piccoli - 60 g di olio extravergine di oliva
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1883 kJ / 450 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 59 g
- Vetten
- 19 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Focaccia barese TM6
4 Std.
Corona di pan brioche ripiena di verdure e Asiago
3 Std. 30 Min
Panini integrali alle erbe (TM6)
45 Min
Crostata salata alle mandorle con zucchine
1 Std. 30 Min
Focaccia allo yogurt
3 Std.
Crostata integrale salata con salsa di cipolle
1h 10min
Focaccia agli spinaci con bresaola rucola e Grana
3小时 20 分钟
Panini alla zucca
4 Std.
Focaccia integrale ai fiocchi di latte e zucchine
2 Std. 10 Min
Crostata salata ai peperoni con mozzarella e basilico
1 Std. 30 Min
Focaccine all'origano
1 Std. 30 Min
Focaccia di zucca
1h 35min