Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 190 g di polpa di zucca a pezzi (2-3 cm)
- 200 g di acqua
- 25 g di lievito di birra fresco
- ½ cucchiaino di zucchero
- 425 g di farina manitoba
- 10 g di sale
-
2
rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
of 2 rametti di salvia fresca le foglioline -
150
g di Feta (formaggio greco), sbriciolata
of 150 g di scamorza, a pezzi piccoli - 60 g di olio extravergine di oliva
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1883 kJ / 450 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 59 g
- Vetten
- 19 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pizza con crema di zucca, scamorza affumicata e pancetta
3h 50min
Focaccia al pesto
3h 40min
Focaccia allo yogurt
3h
Focaccia agli spinaci con bresaola rucola e Grana
3 godz. 20 min
Focaccia di zucca
1 godz. 35 min
Panini alla zucca
4 Std.
Focaccia con fiori di zucca e burrata
3h 40min
Ghirlanda di pane golosa
2h 45 min
Focaccia alle carote
3 Std. 30 Min
Focaccia integrale con cipolle e peperoni (TM6)
3 godz. 20 min
Panini integrali alle erbe (TM6)
45 min
Focaccine con pomodorini
3h 40min