Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 190 g di polpa di zucca a pezzi (2-3 cm)
- 200 g di acqua
- 25 g di lievito di birra fresco
- ½ cucchiaino di zucchero
- 425 g di farina manitoba
- 10 g di sale
-
2
rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
of 2 rametti di salvia fresca le foglioline -
150
g di Feta (formaggio greco), sbriciolata
of 150 g di scamorza, a pezzi piccoli - 60 g di olio extravergine di oliva
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1883 kJ / 450 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 59 g
- Vetten
- 19 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pizza di cavolfiore
1j 30 menit
Focaccia alle carote
3h 30min
Panini integrali alle erbe (TM6)
45 Min
Focaccia allo yogurt
3sa
Focaccia agli spinaci con bresaola rucola e Grana
3h 20 min
Schiacciatina zucca e carote
45 Min
Focaccine all'origano
1j 30 menit
Panini alle noci e curcuma
4 Std. 40 Min
Parker rolls (Brioche allo yogurt)
7 Std.
Panini alla zucca
4 Std.
Focaccia di zucca
1 godz. 35 min
Pizza con crema di zucca, scamorza affumicata e pancetta
3j 50 menit