Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (stagionatura 30 mesi)
- 250 g di latte
- 30 g di burro
- 30 g di farina tipo 00
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe + q.b.
- 1 tuorlo
- 30 g di panna (min. 30% di grassi)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1494 kJ / 357 kcal
- Eiwitten
- 20.7 g
- Koolhydraten
- 9.1 g
- Vetten
- 26.7 g
- Vezels
- 0.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Flan di broccoli con crema al Parmigiano Reggiano
1h 15min
Flan di funghi porcini
1h
Flan ai quattro formaggi
1h
Mini soufflé con fonduta al Parmigiano Reggiano
1 godz. 30 min
Crema di patate con polpo
1h
Fonduta svizzera
20 min
Flan di asparagi con salsa al Parmigiano
1h 15min
Flan di carote
50 min
Crema al Parmigiano Reggiano
10min
Fonduta
8h 20min
Sformatini di zucca con fonduta al Taleggio
55 min
Polenta con fonduta di formaggi
1h 15min