Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (stagionatura 30 mesi)
- 250 g di latte
- 30 g di burro
- 30 g di farina tipo 00
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe + q.b.
- 1 tuorlo
- 30 g di panna (min. 30% di grassi)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1494 kJ / 357 kcal
- Eiwitten
- 20.7 g
- Koolhydraten
- 9.1 g
- Vetten
- 26.7 g
- Vezels
- 0.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Fonduta
8 Std. 20 Min
Polenta con fonduta di formaggi
1 godz. 15 min
Fonduta svizzera
20min
Flan di asparagi con salsa al Parmigiano
1 godz. 15 min
Sformatini di zucca con fonduta al Taleggio
55min
Crema al Parmigiano Reggiano
10 min
Mini soufflé con fonduta al Parmigiano Reggiano
1ωρ. 30 λεπτ.
Burro alle acciughe
4 Std. 20 Min
Trittico d'autore
2h
Mini flan di Parmigiano e miele (di Sebastiano Rovida)
1 godz. 10 min
Polpette al cotechino su crema alle patate viola
1ωρ.
Flan con fonduta al Parmigiano Reggiano (Bimby Friend)
35min