Fonduta di Parmigiano Reggiano

Fonduta di Parmigiano Reggiano

4.7 67 beoordelingen
Voorbereiding. 5min
Totaal 25min
4 porzioni

Ingrediënten

  • 200 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (stagionatura 30 mesi)
  • 250 g di latte
  • 30 g di burro
  • 30 g di farina tipo 00
  • 1 cucchiaino di sale
  • 1 pizzico di pepe + q.b.
  • 1 tuorlo
  • 30 g di panna (min. 30% di grassi)

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Eiwitten 20.7 g
Calorieën 1494 kJ / 357 kcal
Vetten 26.7 g
Vezels 0.2 g
Koolhydraten 9.1 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...