Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 150 g di acqua, + q.b.
- 300 g di farina tipo 00, + q.b.
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva, + q.b. per oliare
- ¼ di cucchiaino di sale
Ripieno e ravioli
- 400 g di foglie di cavolo cappuccio, a pezzi
- 2 cucchiaino di sale
- 350 g di carne trita di maiale
- 530 g di acqua
- 20 g di salsa di soia
-
10
g di vino di riso
of 10 g di sake - ½ cucchiaino di zucchero
- ½ cucchiaino di pepe
- 1 cucchiaio di olio di sesamo (15 g)
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 318 kJ / 76 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 7 g
- Vetten
- 4 g
- Vezels
- 0.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gyoza
1h
Involtini primavera di gamberi con salsa agrodolce
1hod. 5min
Involtini primavera
1 Std. 15 Min
Panini ripieni di carne di maiale cotti al vapore (Nikuman)
2h
Salsa agrodolce cinese
15 Min
Ravioli 'Shao mai'
2h
Ravioli cinesi
1h
Ravioli di cavolo e maiale cotti a vapore
1 Std. 35 Min
Shao mai di gamberi al vapore
1 Std. 15 Min
Ravioli di gamberi al vapore
1 Std. 15 Min
Baozi di maiale al vapore
2 godz. 10 min
Maiale in agrodolce
45 Min