Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g di patate, pelate e a tocchetti (2-3 cm)
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 20 g di burro
- 1 spicchio di aglio
- 2 foglie di alloro fresco, lavate
- 250 g di cipolle a fette
- 600 g di carne di manzo a bocconcini, senza nervi
- 1 pizzico di paprika dolce
- 1 pizzico di cumino in polvere
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 200 g di polpa di pomodoro
- 300 g di acqua
- 1 cucchiaio di dado di carne o vegetale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1757 kJ / 420 kcal
- Eiwitten
- 33.8 g
- Koolhydraten
- 23 g
- Vetten
- 21.5 g
- Vezels
- 2.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Goulash alla birra doppio malto
1 Std. 15 Min
Chili con carne
1h 20min
Goulash ungherese
1 Std. 45 Min
Manzo alla Stroganoff
1 Std.
Pollo tikka masala (per 2 persone)
6 Std. 30 Min
Zuppa di goulasch di manzo con peperoni
1 Std. 30 Min
Spezzatino di manzo alla birra con mix di pepi
1 Std. 30 Min
Goulash di manzo con canederli al vapore
1hod. 40min
Manzo alla borgognona
1 Std. 35 Min
Pollo al curry alla cingalese (Koththu roti)
1 Std. 5 Min
Pollo alla marocchina con cous cous
40 Min
Pollo con salsa al curry
50 Min