Risotto alla Parmigiana

Risotto alla Parmigiana

4.7 27 beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 40min
8 porzioni

Ingrediënten

  • 1600 g di acqua
  • 2 dadi per brodo di carne (dose per 0,5 l) sbriciolati
    2 cucchiaini colmi di dado per brodo di carne
  • 80 g di Parmigiano reggiano a pezzi (3 cm)
  • 60 g di scalogno a metà
  • 80 g di burro a pezzi
  • 20 g olio extravergine di oliva
  • 640 g di riso per risotto (es. Carnaroli, Arborio, 14-15 minuti di cottura)
  • 120 g di vino bianco secco
  • 2 cucchiaini di sale a piacere

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 porzione

Natrium 1006 mg
Eiwitten 9 g
Calorieën 1812 kJ / 433 kcal
Vetten 15 g
Vezels 1.8 g
Verzadigd vet 8 g
Koolhydraten 63 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...