Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1600 g di acqua
-
2
dadi per brodo di carne (dose per 0,5 l), sbriciolati
of 2 cucchiaini colmi di dado per brodo di carne - 80 g di Parmigiano reggiano a pezzi (3 cm)
- 60 g di scalogno a metà
- 80 g di burro a pezzi
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 640 g di riso per risotto (es. Carnaroli, Arborio, 14-15 minuti di cottura)
- 120 g di vino bianco secco
- 2 cucchiaini di sale, a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1812 kJ / 433 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 63 g
- Vetten
- 15 g
- Verzadigd vet
- 8 g
- Vezels
- 1.8 g
- Natrium
- 1006 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Polpettine di carne con purè di patate (Bimby Friend)
1 Std. 15 Min
Carne di cavallo a Cottura Lenta
1 Std. 30 Min
Menù: Gnocchi con salsa al pomodoro e mascarpone; Insalata di broccoli e sorbetto alla frutta
30 Min
Saltimbocca con verdure e risotto piselli e zafferano
1 Std.
Riso in bianco
25min
Risotto mimosa
55 Min
Patate fritte a fiammifero (Kartoffelstroh)
25min
Ragù di verdure con cottura nel Varoma
30 Min
Risotto allo zafferano, mascarpone e mandarino (Bimby Friend)
40 Min
Menù: Insalata di riso basmati e sorbetto alla frutta (Bimby Friend)
1 Std.
Cammelli della Befana
2 Std. 30 Min
Insalata di riso con scampi, ceci e olio al rosmarino
1 Std.