Cotton Japanese cheesecake

Cotton Japanese cheesecake

3.5 64 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 2u.
8 fette

Ingrediënten

  • 250 g di formaggio fresco spalmabile
  • 80 g olio di semi di girasole + q.b.
    80 g di olio di semi di mais, + q.b.
  • 150 g zucchero
  • 6 uova albumi e tuorli separati
  • 120 g di latte
  • 40 g di succo di limone, spremuto fresco e filtrato
  • 60 g di amido di mais (maizena)
  • zucchero a velo a piacere

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 fetta

Natrium 161.9 mg
Eiwitten 7.9 g
Calorieën 1457.6 kJ / 348.4 kcal
Vetten 23.5 g
Verzadigd vet 8.3 g
Koolhydraten 28.2 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...