Cotton Japanese cheesecake
TM6 TM5 TM31

Cotton Japanese cheesecake

3.5 (50 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 250 g di formaggio fresco spalmabile
  • 80 g di olio di semi di girasole + q.b.
    of 80 g di olio di semi di mais + q.b.
  • 150 g di zucchero
  • 6 uova, albumi e tuorli separati
  • 120 g di latte
  • 40 g di succo di limone, spremuto fresco e filtrato
  • 60 g di amido di mais (maizena)
  • zucchero a velo, a piacere

Voeding
per 1 fetta
Calorieën
1457.6 kJ / 348.4 kcal
Eiwitten
7.9 g
Koolhydraten
28.2 g
Vetten
23.5 g
Verzadigd vet
8.3 g
Natrium
161.9 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten