Torta cioccolato e mandorle con ganache al cioccolato bianco

4.6 42 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 3u.
12 porzioni

Ingrediënten

Torta al cioccolato
  • 150 g di cioccolato fondente a pezzi
  • 100 g di burro + q.b.
  • 4 uova (medie)
  • 130 g di zucchero
  • 130 g di mandorle tritate
  • 1 cucchiaino di lievito in polvere
Ganache al cioccolato bianco
  • 150 g di cioccolato bianco a pezzi
  • 50 g di acqua
  • 50 g di burro a pezzi

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Natrium 73.7 mg
Eiwitten 6.6 g
Calorieën 1526 kJ / 364.7 kcal
Vetten 26.8 g
Vezels 2.7 g
Verzadigd vet 12.9 g
Koolhydraten 26.6 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...