Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Lievitino
- 330 g di acqua
-
20
g di lievito madre di segale
of 2 g di lievito di birra fresco - 255 g di farina di segale
Impasto
- 1680 g di acqua (di cui 180 g fredda)
- 10 g di lievito di birra fresco, sbriciolato
- 250 g di farina di segale + q.b.
- 300 g di farina integrale
-
40
g di melassa di barbabietola da zucchero
of 30 g di miele - 15 g di sale
- 1 cucchiaino di semi di cumino (optioneel)
- olio extravergine di oliva q.b.
- 30 g di succo di limone
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 11752 kJ / 2906 kcal
- Eiwitten
- 84 g
- Koolhydraten
- 554 g
- Vetten
- 13 g
- Vezels
- 75.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Panini della Val Venosta
15h 30min
Lievito madre con farina di segale
96h 20min
Pane di kamut e farro
4 Std.
Pane ai semi di girasole
22h
Pane morbido di farro
19h
Pane contadino
19h
Pane ai cereali
3h
Pane toscano (TM6)
16h 30min
Pancarrè ai 5 cereali
5h
Pane veneziano
18h 30min
Pane arabo
3h 30min
Pane semplice
4 Std.