Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta frolla
- 120 g di zucchero
- 1 limone, la scorza (senza la parte bianca)
- 120 g di burro a pezzi
- 300 g di farina tipo 00 + q.b.
- 2 uova
- 2 pizzichi di sale
- ½ cucchiaino di estratto di vaniglia naturale
- 150 g di confettura di albicocche
Terminare la preparazione
-
400 - 450
g di mele a fettine,
lasciate macerare in 2 cucchiai
di succo di limone - 150 g di amaretti interi
- 1 tuorlo d'uovo
- 1 cucchiaino di zucchero
- zucchero a velo q.b. (opzionale)
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 1504.5 kJ / 359.6 kcal
- Eiwitten
- 6.2 g
- Koolhydraten
- 58.3 g
- Vetten
- 12.9 g
- Verzadigd vet
- 6.5 g
- Vezels
- 1.8 g
- Natrium
- 185.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Torta di ciliegie e mandorle
1 Std.
Plumcake colomba di Pasqua
2 Std.
Rosette alle mele
3 Std. 30 Min
Crostata con crema e amaretti al caffè
2 Std.
Muffin della nonna alle mele
45 Min
Crostata di pere e noci
1h 30min
Strüdel pere e cioccolato
1u. 40min
Torta soffice mascarpone e fragole
1 Std. 10 Min
Sbriciolata di mandorle, ricotta e amaretti
1 Std.
Torta di mele e yogurt
1h 30min
Torta della nonna (TM6)
1h 30min
Torta morbida cioccolato fondente e pere
1 Std.