Pane alle patate senza glutine

Pane alle patate senza glutine

Geen beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 2u. 30min
10 fette

Ingrediënten

  • 900 g di acqua
  • 200 g di patate pelate e a pezzi (3 cm)
  • 150 g di latte
  • 10 g di succo di limone, spremuto fresco
  • 30 g di lievito di birra fresco sbriciolato
  • 5 g di zucchero
  • 450 g di farina senza glutine
  • 50 g di amido di tapioca
  • 25 g di farina di quinoa
  • 1 cucchiaino di sale
  • 20 g di olio extravergine di oliva + q.b.
  • 1 cucchiaio di semi di sesamo (optioneel) neri

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 fetta

Natrium 497.9 mg
Eiwitten 3.9 g
Calorieën 1032 kJ / 246 kcal
Vetten 2.9 g
Vezels 2.8 g
Verzadigd vet 0.7 g
Koolhydraten 47.9 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...