Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g di grano saraceno
- 1490 g di acqua
- 1 cucchiaino di zucchero di canna
- 25 g di lievito di birra fresco
- 250 g di farina senza glutine
- 1 cucchiaino di sale
- 15 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 1 cucchiaio di semi di sesamo
- 30 g di succo di limone
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 577 kJ / 138 kcal
- Eiwitten
- 2.1 g
- Koolhydraten
- 26.1 g
- Vetten
- 2.5 g
- Vezels
- 1.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pasta per pizza (senza glutine)
2h 10 min
Pizza "come in pizzeria" (senza glutine)
2ωρ. 55 λεπτ.
Focaccia al rosmarino (senza glutine)
2h 50min
Pizza Dolomiti (senza glutine)
2ωρ. 55 λεπτ.
Farina di riso (senza glutine)
10min
Pasta per pane veloce (senza glutine)
1 Std. 40 Min
Pane con farina di miglio (senza glutine)
2h 35 min
Piadina (senza glutine)
1 Std. 20 Min
Pane alle 4 farine (senza glutine)
2 Std. 40 Min
Pane in cassetta (senza glutine)
13h 45min
Burger buns (senza glutine)
5h
Pane veloce (senza glutine)
1 godz.