Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g di grano saraceno
- 1490 g di acqua
- 1 cucchiaino di zucchero di canna
- 25 g di lievito di birra fresco
- 250 g di farina senza glutine
- 1 cucchiaino di sale
- 15 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 1 cucchiaio di semi di sesamo
- 30 g di succo di limone
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 577 kJ / 138 kcal
- Eiwitten
- 2.1 g
- Koolhydraten
- 26.1 g
- Vetten
- 2.5 g
- Vezels
- 1.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pane veloce (senza glutine)
1 Std.
Crêpes (senza glutine)
50 Min
Farina di riso (senza glutine)
10 Min
Pane in cassetta (senza glutine)
13 Std. 45 Min
Pasta per pane veloce (senza glutine)
1 Std. 40 Min
Pizza Dolomiti (senza glutine)
2h 55 min.
Pane alle 4 farine (senza glutine)
2 Std. 40 Min
Pane con farina di miglio (senza glutine)
2 Std. 35 Min
Piadina (senza glutine)
1 Std. 20 Min
Focaccia al rosmarino (senza glutine)
2h 50 min
Pizza "come in pizzeria" (senza glutine)
2h 55 min.
Pasta per pizza (senza glutine)
2 Std. 10 Min