Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
1
rametto di rosmarino, gli aghi lavati ed asciugati
of 1 rametto di prezzemolo, le foglioline lavate ed asciugate - 100 g di patate a pasta farinosa a pezzi
- 30 g di cipolla a pezzi
- ½ - 1 spicchio di aglio senza anima (optioneel)
- 100 g di acqua
- 300 g di ceci secchi ammollari in acqua per 24 ore (vedere consigli)
- 6 cucchiai di farina tipo 00 (150 g) + q.b.
- 1 uovo
- 100 g di pangrattato + q.b.
- 1 cucchiaino colmo di sale
- 1 pizzico di pepe
- 3 - 4 cucchiai di olio extravergine di oliva + q.b.
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1853 kJ / 443 kcal
- Eiwitten
- 14.2 g
- Koolhydraten
- 69.2 g
- Vetten
- 14.1 g
- Vezels
- 6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Polpette spinaci e mozzarella
45min
Polpette di fagioli con salsa yogurt alle erbe
45min
Farinata di ceci (vegan)
2u.
Polpettine di ceci
1h 5min
Crema di zucchine
25 Min
Crema spalmabile di carote e ceci
15min
Zuppa di rape
30min
Biscotti secchi al cioccolato
1u. 30min
Stufato di ceci con verdure e chorizo
45min
Muffin salati alle verdure
45min
Polpette di fagioli e rosmarino
20 Min
Sformato alle verdure
45min