Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1700 g di acqua
- 2 fili di erba cipollina fresca
- 1 pizzico di maggiorana
- 1 pizzico di timo fresco
- 150 - 200 g di asparagi a metà
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 618.8 kJ / 147.9 kcal
- Eiwitten
- 7.2 g
- Koolhydraten
- 6.6 g
- Vetten
- 10.4 g
- Vezels
- 4.2 g
- Natrium
- 1.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Fagiolini insaporiti
25 min
Contorno di zucchine (1 porzione)
20min
Contorno di broccoli al vapore con salsa alle alici e olive
35min
Zucchine a dadini insaporite (100 g)
15min
Carote sottovuoto al miele
1 Std. 20 Min
Fagiolini in gremolada
30 Min
Verdure al vapore con salsa al curry
1 Std. 10 Min
Asparagi a vapore in salsa verde
40 Min
Funghi insaporiti (300 g)
25 min
Finocchi al gratin vegan (di Rubina Rovini)
40 Min
Asparagi sottovuoto
50 Min
Contorno di carciofi sottovuoto
50 Min