Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1700 g di acqua
- 2 fili di erba cipollina fresca
- 1 pizzico di maggiorana
- 1 pizzico di timo fresco
- 150 - 200 g di asparagi a metà
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 618.8 kJ / 147.9 kcal
- Eiwitten
- 7.2 g
- Koolhydraten
- 6.6 g
- Vetten
- 10.4 g
- Vezels
- 4.2 g
- Natrium
- 1.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Fagiolini insaporiti
25min
Contorno di asparagi e fagiolini, con mirtilli e pistacchi
30min
Sogliole e finocchi con curry al Varoma
35min
Insalata tiepida di asparagi e uova barzotte
1u.
Carote sottovuoto al miele
1u. 20min
Asparagi sottovuoto con uovo in camicia
1u. 20min
Filetti di trota sottovuoto con crema di fagioli e chips di verdure
1h 30 min
Polpo sottovuoto con olive taggiasche
3h 20min
Asparagi sottovuoto
50min
Finocchi al gratin vegan (di Rubina Rovini)
40min
Insalata di polpo a Cottura Lenta
5 godz. 30 min
Asparagi a vapore in salsa verde
40min