Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 270 g di farina di grano saraceno per polenta
- 900 g di panna (min. 30% di grassi)
- 5 g di sale
- 300 g di formaggio tipo Casera a cubetti
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3621.3 kJ / 865.5 kcal
- Eiwitten
- 17.4 g
- Koolhydraten
- 43.7 g
- Vetten
- 69.9 g
- Verzadigd vet
- 43.2 g
- Vezels
- 1.7 g
- Natrium
- 2.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Crespelle alla valdostana
2h
Brasato di manzo di Razza Piemontese al vino a Cottura Lenta con purè di patate
9 Std.
Brasato ai funghi
6óra
Risotto alla valdostana
35 min
Risotto alla monzese
35 min
Macedonia calda di mele con zabaione alla cannella
30 min
Stracotto di manzo di Razza Piemontese a Cottura Lenta con piselli e polenta
8小时 30 分钟
Risotto con salsiccia e uva
40min
Cuore allo zafferano (senza lattosio)
30 min
Risotto meneghino rivisitato
50 Min
Gnocchi alla romana con sugo di salsiccia
2h 45 min
Paniscia del rubino (risotto alla novarese)
40min