Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 270 g di farina di grano saraceno per polenta
- 900 g di panna (min. 30% di grassi)
- 5 g di sale
- 300 g di formaggio tipo Casera a cubetti
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3621.3 kJ / 865.5 kcal
- Eiwitten
- 17.4 g
- Koolhydraten
- 43.7 g
- Vetten
- 69.9 g
- Verzadigd vet
- 43.2 g
- Vezels
- 1.7 g
- Natrium
- 2.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Polenta
1 Std.
Crespelle alla valdostana
2h
Torta di crêpes con salmone marinato
1 Std. 10 Min
Petto d’anatra con pere e nocciole
1h 30min
Sciatt
1 Std.
Polenta al formaggio
1 Std.
Cannelloni porri, ricotta e Taleggio
1h 30min
Taroz
1 Std.
Zuppa alla valpellinzese (Seupa alla Valpellinetze)
1h 40 min
Risotto alla monzese
35 min
Pisarei e faśö
35 min
Pizzoccheri
50 Min