Apparaten en accessoires
Polenta in fiur
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u.
4 porzioni
Ingrediënten
-
270 g di farina di grano saraceno per polenta
-
900 g di panna (min. 30% di grassi)
-
5 g di sale
-
300 g di formaggio tipo Casera a cubetti
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 porzione
Natrium
2.1 mg
Eiwitten
17.4 g
Calorieën
3621.3 kJ /
865.5 kcal
Vetten
69.9 g
Vezels
1.7 g
Verzadigd vet
43.2 g
Koolhydraten
43.7 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Voi...Noi...Bimby® - Gennaio 2021
31 recepten
Italië
Italië
Misschien vind je het ook leuk...
Francesinha
1h
Polenta
1h
Castagne sottovuoto
1h 30min
Risotto al radicchio e Taleggio (Bimby Friend)
35min
Dado di manzo
3h
Spatzle con burrata e carciofi
50min
Vitello tonnato
25h 30min
Cannelloni di fave
50min
Vellutata di pomodoro
10min
Salsa Soubise
30min
Zuppa di cipolle alla francese in crosta di sfoglia
1h 30min
Spaghetti cacio e pepe
35min