Sformatini di zucca con fonduta al Taleggio

Sformatini di zucca con fonduta al Taleggio

4.6 211 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 55min
8 porzioni

Ingrediënten

Sformatini di zucca
  • burro q.b.
  • farina q.b.
  • 50 g di Parmigiano reggiano a pezzi
  • 500 g di polpa di zucca cotta
  • 3 uova
  • 1 cucchiaino di sale
  • 20 - 30 g di latte
Fonduta al Taleggio
  • 200 g di Taleggio a pezzi
  • 100 g di panna (min. 30% di grassi)
  • 50 g di latte
Terminare la preparazione
  • gherigli di noci tritati q.b.

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Eiwitten 6.3 g
Calorieën 771.9 kJ / 184.5 kcal
Vetten 8.2 g
Vezels 0.3 g
Koolhydraten 5.7 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...