Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Sformatini di zucca
- burro q.b.
- farina q.b.
- 50 g di Parmigiano reggiano a pezzi
- 500 g di polpa di zucca cotta
- 3 uova
- 1 cucchiaino di sale
- 20 - 30 g di latte
Fonduta al Taleggio
- 200 g di Taleggio a pezzi
- 100 g di panna (min. 30% di grassi)
- 50 g di latte
Terminare la preparazione
- gherigli di noci tritati q.b.
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 771.9 kJ / 184.5 kcal
- Eiwitten
- 6.3 g
- Koolhydraten
- 5.7 g
- Vetten
- 8.2 g
- Vezels
- 0.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tortini di zucca con Taleggio cremoso
1h 30min
Sformatini ai porri
55min
Flan di asparagi con salsa al Parmigiano
1u. 15min
Flan di broccoli con crema al Parmigiano Reggiano
1u. 15min
Mini soufflé con fonduta al Parmigiano Reggiano
1h 30min
Flan con fonduta al Parmigiano Reggiano (Bimby Friend)
35min
Flan al topinambur
40min
Sformati di piselli con salsa al formaggio
50min
Mini flan di Parmigiano e miele (di Sebastiano Rovida)
1h 10min
Flan ai carciofi con pancetta e provola affumicata
50min
Flan di carote
50min
Flan di cavolfiore
45min