Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (2-3 cm)
- 60 g di cipolla a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 20 g di funghi secchi a pezzi
- 500 g di fagiolini verdi freschi, puliti
- 500 g di patate, pelate e a dadini
- pangrattato q.b.
-
1
dado per brodo vegetale
of 1 cucchiaio di dado per brodo vegetale - 4 uova
- 1 cucchiaino di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 920 kJ / 220 kcal
- Eiwitten
- 13.7 g
- Koolhydraten
- 13.5 g
- Vetten
- 12.4 g
- Vezels
- 3.1 g
Alternatieve recepten
Panissa
45min
Pandolce genovese
1h 30min
Pansoti in salsa di noci
2h
Insalata di panissa con carciofi
55min
Quiche salata ai carciofi
1h 20min
Focaccia al formaggio di Recco
1u. 15min
Torta salata ai porri e cumino nero
1h 20min
Torta pasqualina
2sa 5 dk
Tortino di fagiolini e patate
1h 30min
Torta salata di bietole
1h
Torta salata di zucca e spinaci
1 Std. 50 Min
Torta di riso salata
2 Std. 10 Min