Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 60 g di cipolla a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 20 g di funghi secchi a pezzi
- 500 g di fagiolini verdi freschi, puliti
- 500 g di patate, pelate e a dadini
-
1
dado per brodo vegetale
of 1 cucchiaio di dado per brodo vegetale - pangrattato q.b.
- 4 uova
- 1 cucchiaino di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 920 kJ / 220 kcal
- Eiwitten
- 13.7 g
- Koolhydraten
- 13.5 g
- Vetten
- 12.4 g
- Vezels
- 3.1 g
Alternatieve recepten
Torta pasqualina
2 Std. 5 Min
Tortino di fagiolini e patate
1 Std. 30 Min
Pansoti in salsa di noci
2 Std.
Quiche salata ai carciofi
1 Std. 20 Min
Panissa
45 min
Pandolce genovese
1 Std. 30 Min
Torta salata con zucca e scarti di verdure
2 godz. 30 min
Torta di riso salata
2 Std. 10 Min
Torta salata ai porri e cumino nero
1 Std. 20 Min
Insalata di panissa con carciofi
55 Min
Focaccia al formaggio di Recco
1 Std. 15 Min
Torta salata di zucca e spinaci
1 godz. 50 min