Polpettone fagiolini e patate

Polpettone fagiolini e patate

4.6 249 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 30min
8 porzioni

Ingrediënten

  • 150 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (2-3 cm)
  • 60 g di cipolla a pezzi
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 20 g di funghi secchi a pezzi
  • 500 g di fagiolini verdi freschi puliti
  • 500 g di patate pelate e a dadini
  • pangrattato q.b.
  • 1 dado per brodo vegetale
    1 cucchiaio di dado per brodo vegetale
  • 4 uova
  • 1 cucchiaino di sale

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Eiwitten 13.7 g
Calorieën 920 kJ / 220 kcal
Vetten 12.4 g
Vezels 3.1 g
Koolhydraten 13.5 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...