Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g di porro a pezzi
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 320 g di riso per risotto (Carnaroli, Arborio o Parboiled cottura 14 minuti)
- 60 g di vino bianco secco
- 800 g di acqua
-
1
cucchiaino di sale
of 1 cucchiaino colmo di dado per brodo vegetale fatto in casa - 150 g di burrata a pezzi
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2418.3 kJ / 578 kcal
- Eiwitten
- 12.6 g
- Koolhydraten
- 75.9 g
- Vetten
- 22.9 g
- Vezels
- 2.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto radicchio e salsiccia
35 min
Risotto pere e Gorgonzola
40min
Risotto al radicchio rosso di Verona
40min
Porri in crema delicata
35 min
Risotto bianco con porri e mela
30min
Vellutata di porri e bottarga di muggine
50min
Vellutata di porri
40min
Risotto porri e finocchi
40min
Gnudi toscani
40min
Zuppa di cipolle al Parmigiano Reggiano
50min
Vellutata di porri e patate con speck croccante
40min
Penne integrali con fonduta di porri
50min