Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Vitello
- 1000 g di carne di vitello, senza nervi, in un unico pezzo (girello o magatello)
- 750 g di vino bianco secco
- 250 g di acqua
- 2 foglie di alloro fresche, lavate ed asciugate
- 4 chiodi di garofano
- 5 foglie di salvia fresche, lavate ed asciugate
- 1 cipolla piccola in quarti
- 1 carota piccola, pelata e a pezzi (2 cm)
- 1 gambo di sedano a pezzi (3-4 cm)
- 1 pizzico di sale
Salsa tonnata
-
300
g di olio di arachidi
of 300 g di olio di semi di mais - 200 g di tonno in scatola in olio di oliva, sgocciolato
- 2 - 3 filetti di acciughe sott'olio, ben scolati
- 15 - 20 g di capperi sotto sale, sciacquati e dissalati
- 25 g di succo di limone, spremuto fresco e filtrato
- 1 cucchiaio di aceto bianco (optioneel)
- 3 tuorli
Terminare la preparazione
-
1 - 2
cucchiaini di capperi sotto sale
of 4 - 5 cetriolini sott'aceto
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3181.9 kJ / 760.5 kcal
- Eiwitten
- 37.7 g
- Koolhydraten
- 2 g
- Vetten
- 64.1 g
- Vezels
- 0.7 g
Alternatieve recepten
Vitello tonnato
24h 45min
Vitello tonnato (per 2 persone)
5 Std. 35 Min
Polenta
1小时
Dado di carne
45 Min
Insalata russa
1小时
Gnocchi alla romana
1小时 15 分钟
Roastbeef
55min
Meringhe
2 Std.
Salsa tonnata
20 Min
Arrosto di vitello con carciofi
1 godz. 5 min
Salsa verde "Bagnet"
15 Min
Brasato di manzo al vino rosso
12j 30 menit