Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Vitello
- 1000 g di carne di vitello, senza nervi, in un unico pezzo (girello o magatello)
- 750 g di vino bianco secco
- 250 g di acqua
- 2 foglie di alloro fresche, lavate ed asciugate
- 4 chiodi di garofano
- 5 foglie di salvia fresche, lavate ed asciugate
- 1 cipolla piccola in quarti
- 1 carota piccola, pelata e a pezzi (2 cm)
- 1 gambo di sedano a pezzi (3-4 cm)
- 1 pizzico di sale
Salsa tonnata
-
300
g di olio di arachidi
of 300 g di olio di semi di mais - 200 g di tonno in scatola in olio di oliva, sgocciolato
- 2 - 3 filetti di acciughe sott'olio, ben scolati
- 15 - 20 g di capperi sotto sale, sciacquati e dissalati
- 25 g di succo di limone, spremuto fresco e filtrato
- 1 cucchiaio di aceto bianco (optioneel)
- 3 tuorli
Terminare la preparazione
-
1 - 2
cucchiaini di capperi sotto sale
of 4 - 5 cetriolini sott'aceto
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3181.9 kJ / 760.5 kcal
- Eiwitten
- 37.7 g
- Koolhydraten
- 2 g
- Vetten
- 64.1 g
- Vezels
- 0.7 g
Alternatieve recepten
Salsa verde "Bagnet"
15 Min
Gnocchi alla romana
1 Std. 15 Min
Dado di carne
45 min
Vitello tonnato (per 2 persone)
5h 35min
Vitello tonnato
24h 45min
Vitello tonnato
2sa 45 dk
Polenta
1h
Insalata russa
1h
Roastbeef
55 Min
Arrosto di vitello con carciofi
1u. 5min
Brasato di manzo al vino rosso
12 Std. 30 Min
Salsa tonnata
20 Min