Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 70 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (stagionatura 40 mesi)
- 1000 g di latte
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di noce moscata grattugiata
- 60 g di burro
- 250 g di semolino di grano
- 2 tuorli
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1632 kJ / 390 kcal
- Eiwitten
- 15.3 g
- Koolhydraten
- 40.3 g
- Vetten
- 19.8 g
- Vezels
- 1.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gnocchi alla romana ai formaggi (senza uova)
2小时
Gnocchi verdi alla romana
1h 20min
Crespelle prosciutto e mozzarella
1 godz. 30 min
Risotto alla parmigiana
30 min
Malfatti bergamaschi
40min
Gnocchi alla romana
1h 15min
Polenta
1h
Gnocchi di patate
1 godz. 30 min
Vitello tonnato
25 Std. 30 Min
Budino al cioccolato
6h 15min
Gnocchi alla romana alla pizzaiola
2 Std. 10 Min
Spatzle agli spinaci
1h