Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 70 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (stagionatura 40 mesi)
- 1000 g di latte
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di noce moscata grattugiata
- 60 g di burro
- 250 g di semolino di grano
- 2 tuorli
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1632 kJ / 390 kcal
- Eiwitten
- 15.3 g
- Koolhydraten
- 40.3 g
- Vetten
- 19.8 g
- Vezels
- 1.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gnocchi alla romana
1óra 15p
Spatzle agli spinaci
1óra
Gnocchi verdi alla romana
1h 20min
Gnocchi di polenta
25 Min
Polenta
1óra
Gnocchi di patate
1h 30 min
Vitello tonnato
25óra 30p
Budino al cioccolato
6h 15min
Malfatti bergamaschi
40 min
Strangolapreti alla trentina
4 godz.
Gnocchi alla romana alla pizzaiola
2h 10 min
Gnocchi alla romana ai formaggi (senza uova)
2óra