Gnocchi di patate

4.2 542 beoordelingen
Voorbereiding. 40min
Totaal 1u. 30min
6 porzioni

Ingrediënten

  • 50 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
  • 1000 g di acqua
  • 800 g di patate farinose, pelate e a fette (0.5 cm)
  • 350 g di farina tipo 00 + q.b.
  • 1 uovo (da 60 g circa)
  • 1 ½ - 2 cucchiaini di sale a piacere

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 porzione

Natrium 823.5 mg
Eiwitten 12.9 g
Calorieën 1513.5 kJ / 361.7 kcal
Vetten 3.8 g
Vezels 4.5 g
Verzadigd vet 1.8 g
Koolhydraten 68.2 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...