Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 300 g di acqua
-
20
g di lievito di birra fresco
of 2 cucchiaini di lievito di birra disidratato -
1
cucchiaino di zucchero
of 1 cucchiaino di malto di orzo - 40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 420 g di farina di forza (manitoba)
- 2 cucchiaini di sale
Terminare la preparazione
- 20 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 20 g di acqua
- 2 rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 2 - 3 pizzichi di sale grosso
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1397 kJ / 334 kcal
- Eiwitten
- 8.5 g
- Koolhydraten
- 54.4 g
- Vetten
- 10.7 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Focaccia classica ad alta idratazione
5h
Tigelle
3u. 50min
Focaccia alle olive
2h
Focaccia alle cipolle
2h 20min
Focaccia all'olio extravergine di oliva
4 Std. 55 Min
Focaccine morbide
3h 30min
Focaccia alla crema di formaggi
2h 10min
Panini al latte
4 Std. 50 Min
Focaccine fantasia
2h 5min
Focaccia veloce in padella
40min
Pane arabo al rosmarino con za'hatar
50min
Focaccia con la crescenza
1h 45min